Novosti

SVE JE JASNO: Šešelj u dogovoru sa Vučićem

SVE JE JASNO: Šešelj u dogovoru sa Vučićem

Otvoreno pismo Srpskog pokreta Dveri članovima, simpatizerima i glasačima SRS-a.

Poštovani radikali, Sa poslednjom izjavom Vojislav Šešelj je demantovao sopstvene rezultate iz izborne noći u kojima je javno rekao da je lista Dveri-DSS prešla cenzus i da ima 6,62% podrške građana Srbije.

rezultati-srs-izbornog-staba-2016(skrinšot sa sajta mondo.rs)

Srpski pokret Dveri izražava čuđenje da se Šešelj pridružuje Vučiću u prekrajanju izborne volje građana Srbije i da su, očigledno, tačne višemesečne priče da Vojislav Šešelj sve vreme radi u direktnom dogovoru sa svojim mlađim učenikom - Vučićem. Posebno je uvredljivo da nas Šešelj optužuje da Amerikanci stoje iza guranja Dveri i DSS u Skupštinu Srbije. Razumemo da bi on voleo da bude jedina (i omiljena) opozicija Aleksandra Vučića u parlamentu, ali građani Srbije nisu tako hteli, već su podržali ulazak i Dveri i DSS-a u Skupštinu Srbije upravo zato da bi moglo da se čuje više patriotskih glasova. Orkestriran i sinhronizovan napad SNS-a i SRS-a na listu Dveri-DSS, kao i na ostale opozicione liste, koje samo žele da se ispoštuje izborna volja građana, pokazuje ko za koga radi.  

(Izvor: jutub, isečak sa KZM SRS 27.04.2016.)

Pitamo pristalice, članove i glasače SRS-a:

  • Kako je moguće da u toku prebrojavanja glasova izborni štab SRS-a daje 6,6% listi Dveri-DSS, a nakon Vučićeve izjave da su izbori neregularni Šešelj napada nas da nam je rezultat upitan i da nas iz Američke ambasade guraju preko cenzusa?
  • Šešelj je nekada izjavljivao je Vučić radi za Američku obaveštajnu službu. Kako to da sada i on i Vučić tvrde da smo mi američki ljudi?
  • Kako mu ne smeta Vučićeva pobeda na izborima, a smetaju mu Dveri i DSS koji su voljom građana Srbije dobili dovoljan broj glasova da imaju svoje narodne poslanike u Skupštini Srbije?
  • Da li misli da je bolja Skupština u kojoj ima veći broj poslanika koji su za EU i NATO? Gde je tu interes za Srbiju?
  • Da li Šešelj zna da bez Dveri i DSS u Narodnoj skupštini Vučić ima dovoljnu 2/3 većinu da menja Ustav i do kraja završi izdaju Kosova?
  Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.