Novosti

Tamara Milenković Kerković govorila na protestu u Vladičinom Hanu

Vanja Keser

Tamara Milenković Kerković govorila na protestu u Vladičinom Hanu

Predsednica Gradske organizacije Niša Srpskog pokreta Dveri, Tamara Milenković-Kerković, govorila je na protestu 1 od 5 miliona, u Vladičinom Hanu.

Profesorka Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, podsetila je okupljene na najveće probleme sa kojima se građani Srbije suočavaju svakodnevno.


„Pomaže Bog junaci malih gradova. Strah polako prestaje među nama i prelazi na stranu onih koji su rešili da njime i vladaju. Tu smo da se osokolimo u ovoj borbi, koju ćemo uz Božiju pomoć završiti. Svesni ste kakvo je zlo pred nama, ovo je najgora vlast koja je Srbijom upravljala ikada, a naš sadašnji predsednik je najveći lažov koji je živeo ovde. Oni su od svojih prethodnika naučili kako da vladaju, a to čine strahom, siromaštvom, terorom.


Premijerka Srbije, Ana Brnabić, hvali se kako je država iskorenila siromaštvo, a svaki 4. građanin ove zemlje je na ivici siromaštva. Vučić govori kako je veći problem gojaznost, moguće da je u pravu, ali ako govori o svojim saradnicima, koji imaju problem sa preteranim jelom. Ono šta je najveći naš strah je to da se plašimo da se ne razbolimo, jer nema ko da nas leči. Oni grade bolnice, a lekara nema“, ocenila je profesorka.


Ona se osvrnula i na događaje koji su se odigrali prethodnih nedelja, kao i na one koji tek treba da se dese.


„Pre dve nedelje, opkolili smo zgradu Predsedništva Srbije. Ovaj režim je uplašen i nervozan, što se vidi na fotografiji gde Vučić sa svojim doktorom nauka, ministrom Stefanovićem igra šah, sa pogrešno raspoređenim figurama, glumeći hladnokrvnost.


Mi smo ovde da se izborimo za nekoliko stvari, a to su fer i slobodni izbori, kao i slobodni mediji. Želimo da umesto ljudi više ne glasaju džipovi bez tablica.


Najveća greška vlasti posle 5. oktobra bila je ta što nije ugasila Pink, fabriku laži, Sodome i Gomore. Isto tako, ako sledeća vlast ostavi Pink, moraćemo da rušimo i nju. Ako vlast ne ispuni naše zahteve, cela Srbija staje 13. aprila u Beograd, odakle ne odlazimo dok ne ode ovaj dahijski sistem. Više nema nazad, nema predaje. Svi zajedno do pobede“, poručila je Tamara Milenković-Kerković.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.