Novosti

U Centar – dr Mitrović: Uz pomoć Vučića albanska mafija kupuje zemlju i firme po Srbiji

Srbin.info

U Centar – dr Mitrović: Uz pomoć Vučića albanska mafija kupuje zemlju i firme po Srbiji

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, bio je doktor ekonomskih nauka, bankar i član predsedništva Srpskog pokreta Dveri, Predrag Mitrović. Tema emisije je bila kolika je stvarna zaduženost Srbije i državljana Srbije u odnosu na MMF i banke, kao i zašto se rasprodaje društvena i državna svojina Srbija.

„Srbija je imala razvijen bankarski sistem, ali tokom takozvane transformacije privrede tokom 2001. godine, ubijene su četiri naše najveće banke, ali njihova likvidacija još traje i one i dalje donose dobit, što govori o njihovoj sposobnosti i mogućnosti da opstanu”, podsetio je dr Mitrović dodavši:


„Da je od tada do danas vođena drugačije monetarna i bankarska politika srpske banke bi opstale, ali nije bio cilj da postoje naše banke jer se želelo da ogroman prostor u srpskom bankarskom sistemu bude ustupljen stranim bankama, koje za razliku od domaćih banaka nisu razvojeno već isključivo prifitabilno orentisane.”


U emisiji se govorilo i o reformi penzionog fonda, o tome zašto je u Srbiji zabranjena akcija „Kupujte domaće”, kako uvozni lobi i strani investitori pljačkaju našu zemlju, kako albanski prljav mafijaški kupuje rudnike, zemlju i nepokretnosti u srpskoj državi, kao i kako je albanski predsednik ilegalno ušao u Srbiju.


Intervju, za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.


 


Izvor: Srbin.info


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.