Novosti

Uništena vrata kancelarije Dveri u Beogradu – da li je ovo organizovano nasilje?

Info služba Dveri

Uništena vrata kancelarije Dveri u Beogradu – da li je ovo organizovano nasilje?

Vandalizam prema prostorijama Dveri se nastavlja. Nepoznati počiniocu su u toku noći uništili ulazna vrata centralne kancelarije Dveri u Beogradu tako što su vrata i zid pored išarali uvredljivim grafitima.Posle napada i razbijanja kancelarije u Zaječaru i napada na kancelariju u Čačku, ovo je treći slučaj napada na prostorije Dveri ove nedelje i ne možemo a da se ne zapitamo da li se radi o organizovanom nasilju i pritisku, koje je praćeno propagandom i etiketiranjem od strane režimskih medija.
Dveri su očigledno najveći trn u oku ovoj vlasti i njihovim nasilnicima, ali ponovo im poručujemo da nas njihov vandalizam neće uplašiti. Ovo je samo razlog više da se 13. aprila okupimo u Beogradu i kažemo dosta je bilo nasilja prema političkim neistomišljenicima.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.