Српски Покрет Двери - Лого
Search
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije: Od pljačke penzionera nema bežanja

Pozivamo penzionere da prisustvom na protestu iskažemo svoje nezadovoljstvo i nemirenje sa stvarnošću Srbije u kojoj penzioneri treba da nestanu!


Mirenje dela penzionera sa diskriminacijom i otimanjem dela penzije preti da postane smrtonosna poniznost pred i pod onima koji to rade. Vojni penzioneri kao ljudi koji su obavljali časnu, zahtevnu i veoma tešku profesiju ne pristaju na diskriminaciju i poniženja.


Ne treba objašnjavati da bez kompletne, objektivne i pravovremene informacije nema istinske kulture, obrazovanja, slobode izbora, odgovornosti vlasti, borbe protiv kriminala, korupcije, nema demokratije.


Najveći deo medija u Srbiji učestvuje u medijskom genocidu koji se vrši nad Srbijom i njenim građanima prećutkivanjem i ignorisanjem životne stvarnosti građana, plasiranjem informacija koje dokazuju navodnu sposobnost, posvećenost rešavanju problema građana od strane aktuelne vlasti.


Mediji pod kontrolom vlasti, manipulišu sa činjenicama oko neusklađivanja, smanjenja i navodnih povećanja penzija zbog kojih je u Srbiji povećana smrtnost penzionera. Kada to rade mediji koje mi plaćamo kao građani a koji koriste i nacionalne resurse, licemerje je još veće. Imaju li zaposleni u medijima pravo, zarad svoga hleba, da otimaju slobodu, hleb i život građanima Srbije?


Organizatori protesta koji organizuju Dveri i Zdrava Srbija pod sloganom „Ovako više ne može“, pred PINK u 14 časova, Vladom Srbije u 16 časova i RTS u 19 časova 16.09. 2017. godine,  su zaslužili naše poverenje i podršku zbog svog iskrenog i glasnog zalaganja protiv diskriminacije i pljačke penzionera Srbije u Narodnoj skupštini Srbije.


Do sada su uvek bili na protestima penzionera koje smo sa Udruženjem sindikata penzionera Srbije organizovali. Borba protiv diskriminacije i pljačke radnika, vojnika, policajaca, nastavnika, medicinskih radnika, veterana i svih drugih društvenih grupa mora da se objedini. Nema reke nabujalog nezadovoljstava dok se svi potoci u nju ne uliju!


Pozivamo penzionere da prisustvom na protestu iskažemo svoje nezadovoljstvo i nemirenje sa stvarnošću Srbije u kojoj penzioneri treba da nestanu!


 


Predsedništvo Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: