Српски Покрет Двери - Лого
Search

На моју јучерашњу конференцију за медије посвећену Горану Папићу, куму министра полиције Небојше Стефановића, реаговали су два државна секретара МУП-а, један народни посланик, један београдски одборник и један члан Главног одбора из редова СНС. Шта их је толико заболело?

     У више својих конференција за медије у серијалу „Криминални кругови“, у којима сам се бавио стањем у МУП-у, никада нисам рекао једну лошу реч о врхунским професионалцима који раде у полицији. Напротив, идеја читавог серијала је да се раздвоји жито од кукоља у МУП-у и да се стане на пут криминалцима са полицијским значкама и криминалном врху МУП-а који не дозвољава да часни професионалци раде свој посао, док они са купљеним дипломама и лажним докторатима представљају срамоту за српску полицију.

Иако је пет чланова СНС на високим позицијама реаговало на јучерашњу конференцију нико од њих није смео да пружи одговор нити на једно моје постављено питање, из чега закључујем да је све о чему сам говорио чиста истина. То што су уместо одговора посегли за већ изанђалим вређањима, лажима и етикетама само говори колико су немоћни и колико их боли што су раскринкани.

     Против Горана Папића, суспендованог заменика шеф СБПОК-а чија је породица у кумовским односима са породицом министра полиције Небојше Стефановића, донедавно се водио дисциплински поступак и истрага Сектора унутрашње контроле МУП-а, у оквиру које је био обухваћен и његов колега Томислав Антонијевић, шеф Одељења за сузбијање кријумчарења наркотика у СБПОК-у, због бруталног пребијања Дејана Пејовића, власника ресторана „Јахорина“ из Београда, 22. октобра 2019. године у Заплањској улици на Вождовцу у сред бела дана пред Пејовићевом женом која је све време вриштала и покушавала да их заустави.

Зато данас понављам посланичка питања за министра полиције Небојшу Стефановића и директора Дирекције Полиције Владимира Ребића, иако знам да не смеју на њих да одговоре нити медији који су под контролом владајућег режима смеју да поставе ова питања у јавности:

Лако је нападати и лажно оптуживати Бошка Обрадовића и друге из опозиције када су нам руке везане и немамо где да вам одговоримо, али је тешко одговорити на питања која задиру у разне афере у врху актуелног руководства МУП-а Србије, јер би то значило крај ове лоповске и криминалне власти.

 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: