Boško Obradović: Nećemo ničiju glavu, već slobodne medije i izbore

Najveći lažov u Srbiji i majstor za izvrtanje teza, na žalost predsednik naše države, u još jednoj tiradi zvanoj autorski tekst pokušao je da u isto vreme ispadne i heroj i žrtva, a jedino što je uspeo je da nas sve pozove da još masovnije izađemo na ulice i na veliki skup 13. aprila, jer odbija sve naše zahteve i elementarni dijalog vlasti i opozicije.

Isti onaj koji je naredio svojim pristalicama da se okupljaju po gradovima i krenu za Beograd da bi se sukobili s nama ispred Predsedništva i 29. novembra pokušava da objasni kako smo mi pretnja za bezbednost.

Isti onaj koji je poslao svoje pristalice u Grocku da podrže čoveka koji je naredio da se spali kuća novinaru pokušava da objasni kako mi podržavamo nasilje.

Isti onaj koji je zatvorio sve najveće medije za drugačije mišljenje i glas opozicije i preko Telekoma kupio još dve medijske kuće u Srbiji objašnjava kako je to što postoje Danas, N1 i Nin dovoljno za slobodu medija.

Dakle, isti taj čovek koji je u Lučane slao Zelju da preti po kućama i džipove bez tablica da kruže gradom objašnjava kako izborni uslovi više odgovaraju opoziciji nego njemu.

Najvećem lažovu u Srbiji mogu samo da poručim da se ne plašim ni njega ni izbora. Ako je toliko uveren u podršku naroda, zašto taj isti narod pod prinudom i ucenom tera na skupove podrške. Ako je toliko hrabar i siguran u sebe zašto ne omogući 6 do 9 meseci slobodnih medija pa neka onda narod odlučuje na izborima. Ako je toliki junak zašto ne prihvati TV duel pa da se pogledamo u oči i kažemo šta imamo, a ne da se, kao najobičnija politička kukavica koja tri sata nije smela da izađe iz Predsedništva, raspravlja sa nekoliko starijih gospođa ispred Predsedništva.

Info služba Dveri