Српски Покрет Двери - Лого
Search

После моје јучерашње конференције за медије у Народној скупштини, у оквиру серијала „Криминални кругови“ (епизода број 5), уместо прозваних руководећих људи Дирекције Полиције МУП-а Србије задатак да реагује добило је фамозно струковно удружење полиције „Др Рудолф Арчибалд Рајс“ које константно срамоти име овог великог пријатеља српског народа.

Свако ко је имао прилику да гледа моју конференцију или чита саопштење Двери тим поводом могао је да се увери да нити једног часа нисам блатио припаднике Министарства унутрашњих послова, како то каже по задатку ово фиктивно удружење под контролом владајућег режима. Управо супротно, како сам и нагласио на крају конференције: „Овај серијал „Криминални кругови“ има за циљ да очисти МУП Србије од криминалаца и оних који штите криминал а налазе се на највишим положајима у Дирекцији Полиције. У Полицији ради преко 90% врхунских професионалаца… Поручујем свим часним људима у МУП-у да је ово наша заједничка борба и да ћемо се заједно изборити и победити“.

Не могу се отети утиску да се писац саопштења није препознао међу ових 90% часних људи у МУП-у и да је брже-боље појурио да стане на страну корумпираног руководства Дирекције Полиције. Оно што Антикорупцијски тим Двери и ја радимо недељама уназад јесте управо одбрана МУП-а Србије од оних који су заузели највише функције са купљеним дипломама и плагираном докторатима, оних који су без икакве полицијске школе дошли на највише функције, оних који су се окумили са мафијашима, оних који су или неспособни или директно штите организовани криминал у Србији. Оно што Полиција истражује и хапси јесу само „ситне рибе“ и ниже рангирани делови политичке корупције у Србији. Они, дакле, смеју да истражују и хапсе само у оним случајевима за које им је дозвољено, али не и у оним где криминал и корупција имају заштиту у врху власти, а камоли у оним где су највиши државни функционери огрезли у лоповлуку.

Стара фора да се замене тезе и да они који указују на криминал и корупцију буду оптужени за везе са мафијом – овога пута неће проћи. Посебно је смешна изјава о некаквом мом кумству са некаквим трговцем дрогом из Младеновца за кога никада у животу нисам чуо нити га видео, а камо ли да смо кумови. Писац овог срамног саопштења ће ускоро имати прилику да на суду докаже своја „оперативна сазнања“, која да су заиста таква ваљда не би смела у јавност. Очито му је то неко дојавио да стави у саопштење пошто против Бошка Обрадовића и Двери не могу да нађу ништа спорно у нашим биографијама нити иза нас постоје било какве афере.

Користимо се приликом да питамо председника овог фамозног удружења Ненада Љубишића, који 24 сата дневно ради као бот СНС и министра полиције на Твитеру, да ли је тачно:

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: