Српски Покрет Двери - Лого
Search

Тражимо да 15. мај, Светски дан породице, постане државни празник и нерадни дан у Србији – Дан породице!


Поштовани пријатељи,

Добро дошли на Сабор породичне и родољубиве Србије „ЗА СВЕ НАШЕ ПОРОДИЦЕ”! Честитам вам 15. мај – Светски дан породице – за који тражимо да постане државни празник и нерадни дан у Србији и симбол стављања породице на прво место у нашем друштву и држави.  

[ngg src=“galleries“ ids=“402″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]
Ми, породични људи Србије смо већина у овој држави. Доста смо трпели тортуру антихришћанских и антипородичних политичара и закона који су усмерени против наших традиционалних вредности. Доста смо ћутали док нас убеђују да је нормално да дете има тату и тату или да је нормално да се неко пре подне осећа као мушко а поподне као женско, и да све то ова држава мора да усвоји и поштује, а сви који се против тога побуне да буду кажњени због противљења овим новим тоталитарним идеологијама хомосексуализма и родне равноправности. Данас смо овде да им јасно поручимо да већинска Србија тражи хитно повлачење поменутих закона из скупштинске процедуре. Када је власт ове законе кандидовала на изборима? Када су питали грађане Србије да ли смо за овакве законе? Откуд им право да крше Устав? Ми смо уставобранитељи и штитимо уставну категорију брака као заједнице мушкарца и жене, и не дамо да мењају дефиницију брака и породице.

Свака породица у Србији треба да зна да има своју политичку опцију која је спремна да брани и штити породичне вредности и сваког породичног човека. То значи да презадужене породице имају коме да се обрате да заједно спречимо јавне извршитеље да им отимају породични дом и избацују их на улицу. То значи да смо заштитници трудница, породиља, мајки, младих брачних парова и породица са децом. Али то значи и да бринемо и за оне бракове који не могу да имају деце, за самохране мајке и очеве, за самачка и старачка домаћинства, разведене и усамљене… Сви су они чланови наших породица и породични људи. Бринемо и за хомосексуалце и њихова права, јер и међу њима има много патриота и честитих људи, који не желе да их представљају ови плаћеници из западних невладиних организација који их користе као оруђе у наметању идеологије хомосексуализма малолетним лицима у Србији, што мора бити забрањено. Њихова приватност је њихова ствар и у то се не мешамо нити ћемо дозволити било какву њихову дискриминацију. Али, исто тако не дозвољавамо да нашој деци неко намеће нешто што је противно Уставу, учењу свих традиционалних верских заједница у Србији, јавном моралу и породичним вредностима.  Долазак породичне политике на власт у Србији значиће економску, социјалну и здравствену заштиту за све наше породице, али и еколошки патриотизам и заштиту животне средине од прљавих технологија и бахатих инвеститора. Увешћемо пореске реформе које ће значити смањење пореза на зараде за свакога ко ступи у брак, као и даље смањење пореза на зараде и пореза на имовину за свако новорођено дете, како би породичним људима остајало више новца у кућном буџету. Тако озбиљна држава подржава и фаворизује брак и породицу. Такође ћемо уместо субвенционисања страних фирми подржати домаће породичне фирме и пољопривредна газдинства, јер и у економији, социјалној политици, образовању, култури, медијима, синдикалним и радничким правима породица мора да буде на првом месту.    

Породична Србија је већина и треба да преузме власт у овој држави. Када то кажем не мислим само на Српски покрет Двери као политичку организацију породичних људи која је прва ставила породицу на прво место, већ на све нас данас овде сабране у један заједнички Покрет за живот Србије. Интерес породица је изнад левице и деснице, власти и опозиције и око тога се можемо ујединити без обзира на све наше верске, националне или политичке разлике. Данашњи Сабор је пример како патриоте могу да се уједине и по другим питањима у један заједнички српски национални фронт за очување КиМ у саставу Србије, економски и еколошки патриотизам и промену корумпираног система који овде влада више од 30 година.

Хвала свим нашим партнерима који су пружили подршку овом догађају и позивам Вас да заједнички кренемо у традиционалну Породичну шетњу централним београдским улицама од Скупштине до Калемегдана – у славу живота, рађања, брака, породице и деце. Ово је наш град, ово је наша земља, ово је земља за сву нашу децу и ми ћемо је бранити од свих напада на природну породицу. За крај ових наших говора чућете химну Српског покрета Двери ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ, која је одавно отишла у народ и постала свесрпска народна песма, уз чије стихове и мелодију крећемо у победоносну шетњу за праве вредности и за све наше породице.

Нека су живе и здраве све наше породице!

Нека породична политика коначно дође на власт у Србији!

Нека живи наша Отаџбина Србија – породица велика!

Покрени се, Србине, за живот Србије! Како радили, тако нам и Бог помогао!

 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: