Након представљања Прогласа „Промена система – сигурност за све“ у Београду, Новом Саду, Чачку и Нишу, Српски покрет Двери наставља са представљањем осталих делова свог политичког програма и наших кадрова који су креирали јавне политике у одређеним областима. На тај начин одговарамо на главно очекивање грађана који траже нове идеје и нове људе у српској политици.

До сада смо кроз промоцију Прогласа представили наше нове политичке идеје о обнови демократије, правној одговорности и лустрацији, зеленом патриотизму и новом селу, као и о новом граду по мери човека и породице, а све у функцији остајања младих у Србији. Први следећи део нашег програма који представљамо јавности је онај најактуелнији – о здравству, а онда следе програми о пољопривреди, образовању, култури, економији, односима са Србима у региону и расејању, као и породичној политици по којој су Двери најпрепознатљивије.

Данас ћемо вам представити Декларацију о здрављу коју је припремио Савет за здравство Српског покрета Двери и Декларацију о заштити здравља жена коју је припремила Женска снага Двери. Данас ће вам се обратити тим водећих здравствених стручњака нашег Покрета који су већином већ месецима на првој линији фронта против нове заразне болести.

Желим да изразим своје поштовање према овим храбрим и стручним људима, који никада нису били чланови политичких партија пре Двери, који одлучили да се укључе у политику и мењају стање у Србији на боље, који упркос огромним обавезама на послу стижу да се посвете и политичком раду и данас су овде да вам представе стање и перспективе српског здравства.

Са оваквим људима који су остали овде да раде и да се боре Србија има будућност.

Бошко Обрадовић

Председник Српског покрета Двери