Српски Покрет Двери - Лого
Search

У току је наставак бруталног и до сада највећег обрачуна режима против Српског покрета Двери, који је започео изјавом Александра Вучића у Њујорку прошлог месеца да су ”Двери укинуте”.

Поново обавештавамо јавност да напад није завршен и да на удруженом злочиначком подухвату кроз пљачкање редовних буџетских средстава од којих зависи нормално функционисање Покрета Двери, удружено и противзаконито раде председник државе, БИА, министри у Влади, судство и адвокатура.

Крајем септембра обавестили смо јавност да су искључени високи функционери Двери: искључени директор Двери, Слободан Димовић  и искључени члан Председништва Драган Манић,  злоупотребивши службени положај и поверење Главног одбора, противправно и преварном радњом присвојили буџетска средства са рачуна Двери.  Да су ови бивши чланови повезани са мафијашким деловањем, иде у прилог и чињеница да су адвокати који заступају криминалце Димовића и Манића, извесне Софија Илић и Рада М. Јанковић, обе из адвокатске канцеларије Александра Ђорђевића, бившег шефа БИА-е, које су познате по томе да су браниле криминалну групу Дарка Шарића.

У међувремену, руководство покрета предузело је све правне радње да се имовина и функционисање Двери заштити приликом данашње уплате буџетских средстава. Реакције Тужилаштва и НБС-а су изостале за цео овај период. Судија Привредног суда у Београду, Мирјана Гитарић, оглушила о реалан захтев за изрицање привремене мере против очигледне и лако доказиве крађе и тиме угрозила рад једне опозиционе, парламентарне странке, за коју се зна да је под великим ударом режима. Потпуно је неочекивана реакција судије који није искористио инструмент заштите оштећеног и тиме дозволио даљу пљачку имовине Двери и покушај блокаде рада.  

За нас нема сумње да су искључени чланови Двери у директној служби режима, а мање је важно да ли су купљени или уцењени да сарађују са мафијом на власти. Јавно позивамо надлежне државне органе да се заустави овај криминал иза кога очито стоји наредба председника СНС да Двери морају бити укинуте и онемогућава постојање и финансијско пословање једне опозиционе парламентарне странке.

 

 

Данашњи догађај најбољи је доказ европским посредницима како режим преговора са опозицијом – уротом целе државе против најјачих критичара режима.

С обзиром да мафијашки клан и новац никад неће бити јачи од родољубља, Српски покрет Двери наставља свој рад још јачим интензитетом.

 

Инфо служба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: