Српски Покрет Двери - Лого
Search

Владајући режим се тренутно не бави борбом против организованог криминала већ сакривањем трагова који воде од криминалне групе Вељка Беливука ка њиховим политичким шефовима у врху власти.

        Зашто још увек нико није ухапшен за тако крупна кривична дела као што су противзаконито прислушкивање председника државе и његове породице, као и покушај државног удара и ликвидације првог човека СНС, о чему већ недељама брује режимски медији? Зашто сви високи функционери СНС, који свакодневно говоре о везама криминалне групе Вељка Беливука са многима из врха владајуће странке, још увек нису изговорили ниједно конкретно име? Зашто потпредседник СНС Вучевић не каже ко су та два министра из Владе Србије која су Вучићу радила о глави? Зашто народни посланик Ђукановић не именује оне из врха СНС који су имали Вучићеву наклоност а онда се бесрамно и незаконито обогатили?
           
То избегавање надлежних државних органа да се обрачунају са политичким менторима Беливукове криминалне групе говори о томе да се они тренутно не баве борбом против криминала и корупције већ сакривањем трагова који воде од Беливука до врха актуелне власти. Притом је очигледно да сви криминални путеви воде ка Небојши Стефановићу и Александру Вучићу. Ево примера: Дијана Хркаловић и Горан Папић су свој први посао у МУП-у имали у кабинету министра полиције Небојше Стефановића. Да ли су они могли да раде било шта без његовог знања? Да ли је Небојша Стефановић, други човек СНС, радио било шта без налога председника СНС? Зашто се Горан Папић сумњичи за најмање кривично дело, док му се сва друга не стављају на терет? Да ли је постигнут договор о примирју између зараћених криминалних кланова у СНС? Зашто још увек нису ухапшени Дијана Хркаловић и Славиша Кокеза, а макар на информативне разговоре позвани Новак Недић, Небојша Стефановић и Владимир Ребић – директно одговорни за стварање и толерисање криминалне навијачке групе „Јањичари”? Зашто се више уопште не помињу друга двојица вођа ове навијачке групе – припадник Жандармерије Ненад Вучковић Вучко и Александар Видојевић звани Аца Рошави, лични пријатељ председниковог сина? Јасно је да се жели стопирати истрага која води до врха СНС.
           
Кључно питање гласи како председник СНС мисли да се извуче из политичке одговорности за постављање свих ових кадрова на кључна места у држави? Његово признање да су многи њему блиски људи компромитовани, а он их је бирао – не може бити довољно, већ и Вучић мора да сноси политичку и сваку другу одговорност због стварања оваквог криминалног система у врху садашње власти.

 

Бошко Обрадовић

Председник Двери

 

Шта је још Бошко Обрадовић рекао на ову тему, можете погледати овде: 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: