Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник СНС Александар Вучић је већ годинама у изузетно пријатељским односима са породицом америчког милијардера Џорџа Сороша. Редовно се састаје са његовим сином Алексом, који спада у неколико најважнијих Вучићевих саветника. У замену за њихову подршку и међународно лобирање за опстанак на власти у Србији, Вучић годинама уназад подржава Сорошеву политику отворених граница за мигранте.

Док на граници Турске и Грчке траје мали рат са мигрантима, док све државе у окружењу у потпуности затварају своје границе, једино Србија не чини ништа по том питању и све наше границе су отворене за противзаконити улазак илегалних миграната.

Дакле, овде нису проблем мигрантске породице које беже са ратом захваћених подручја и којима треба помоћи, већ војно способни мушкарци од 18-30 година без икаквих личних докумената који кршећи закон илегално улазе у Србију. Вучић је очито спреман да зарад опстанка на власти трајно прими велики број миграната да би се додворио Ангели Меркел и Џорџу Сорошу. Он то и не крије, јер је још 11. децембра 2017. године изјавио да „он нема ону врсту страха од миграната коју имају сви други људи у Србији“ и „нека остану у Србији ако желе“. Вучић сматра да је мигрантска криза шанса да поправимо наш наталитет, као што је то урадила Немачка и да ће се до 2030. изједначити број оних који из Србије одлазе са бројем миграната који у Србију долазе, што значи да он планира насељавање Србије са најмање 50.000 миграната годишње колико сваке године грађана Србије оде у иностранство.

Сматрам да је председник СНС постао безбедносна претња за Србију и да га треба изоловати. Позивам Војску Србије и Полицију да заштите безбедност грађана Србије и не дозволе преливање мигрантске кризе у нашу земљу, јер ми нисмо Немачка и немамо капацитете да решавамо ову кризу и асимилујемо толико велики број миграната. Наша мигрантска политика мора хитно да се мења и изједначи са политиком чланица ЕУ из Вишеградске групе које строго контролишу своје државне границе и спречавају противзаконити улазак илегалних миграната. Ми, дакле, само треба да радимо оно исто што раде Мађарска, Чешка, Пољска и Словачка. А Вучић ако баш толико жели или мора да прими мигранте може да их смести код тате Анђелка и маме Ангелине у породичној кући у Јајинцима.

Бошко Обрадовић, Председник Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“156″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: