Српски Покрет Двери - Лого
Search

Увек када владајући режим у Србији појачава проруски политички маркетинг или се појачано брине о Републици Српској – будите сигурни да је у питању скретање пажње са нечега веома важног што се тренутно дешава на Косову и Метохији.

      Тако је и ових дана једна класична издаја интереса државе Србије и српског народа на КиМ – предаја електроенергетског система државе Србије у руке Велике Албаније – замаскирана доласком Лаврова и сусретом са Додиком. Данима режимски медији форсирају русофилију и србовање по питању Републике Српске како би замајали јавност и спречили интересовање грађана Србије и медија за оно што се дешава на Косову и Метохији. Уместо да ових дана централна тема у политичкој јавности буде шта се десило са преносом електроенергетског система Србије на великоалбанску енергетску мрежу лажна држава Косово-Албанија, и какве су последице по грађане Србије који живе на КиМ, све је учињено да се ова тема маргинализује. Вучићева русофилија и маркетиншко србовање увек су аларм за сваког српског родољуба да појача позорност на оно што владајући режим тренутно ради по питању кршења Устава и предаје Косова и Метохије.

Веома је карактеристично да Александар Вучић никада не помиње Резолуцију 12 44 СБ УН која гарантује да је КиМ саставни део Србије, на шта му је руски министар иностраних послова поново скренуо пажњу на заједничкој конференцији за медије, сугеришући да без те резолуције нема решавања питања статуса КиМ. На овај начин се понавља пракса да Шпанија и Руска Федерација више бране међународно право Србије на суверенитет над Косовом и Метохијом него државни врх Србије. У наступајућем периоду међународни спонзори косовске независности инсистираће на испуњењу Вучићевог обећања које је дао када су га западни ментори 2012. године поставили на власт, а то је признање лажне државе Косово као независне.

Ову мрачну и издајничку улогу СНС, од кршења предизборних обећања Томислава Николића по питању КиМ и потписивања антиуставног тзв. Бриселског споразума 2013. године, до данас, не може сакрити никаква лажна русофилија и стално маскирање патриотским маркетиншким плаштом. У Србији су на власти лажне патриоте и то се више не може сакрити.  

 

Бошко Обрадовић
Председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: