Српски Покрет Двери - Лого
Search

На седници изабрана и нова управа градске организације Двери у Чачку.

       На синоћној седници градске организације Српског покрета Двери у Чачку, на којој се бирало ново руководство, др Милан Рогановић, познати чачански лекар, једногласно је изабран за новог председника Двери Чачак. За потпредседнике су изабрани Биљана Рубаковић, професор, Драган Ћендић, приватни предузетник и Ђорђе Шипетић, архитекта. У нову Управу градске организације Двери у Чачку ушли су и Марија Ћумуровић, Александар Вукадиновић, Миленко Пауновић, Јерослав Јовашевић и Александар Божовић. Овим поводом усвојен је и нови план рада, а најављена је и израда новог локалног програма Двери под радним називом: „За Нови Чачак”, који ће ускоро бити представљен јавности.

Седници су присуствовали и Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери, др Владимир Димитријевић, председник Политичког савета Двери, Александар Новаковић, члан Извршног одбора Двери, сви чланови Главног одбора Двери из Чачка, као и бројни други чланови и активисти. Нови председник чачанских Двери др Милан Рогановић захвалио се свима на подршци и поверењу и истакао да Двери данас представљају најјачу опозициону политичку организацију у нашем граду која, заједно са другим опозиционим групацијама и грађанима, треба да се избори за политичке промене после девет година власти СНС.

Овим поводом председник Двери Бошко Обрадовић је истакао да је др Милан Рогановић личност иза које може да стане комплетна уједињена опозиција у Чачку, јер се ради о лекару који је омиљен у нашем граду и ужива огромно поверење грађана, представља симбол породичног човека и патриоте, угледног лекара и стручњака који има капацитет да буде носилац преко потребних политичких промена система на локалном нивоу: „Новој управи на челу са др Рогановићем желим сваки успех у даљем раду, да наставе са традиционалном и препознатљивом политиком Двери која почива на духовним, патриотским и породичним вредностима, али и са решавањем бројних конкретних локалних тема и проблема који интересују и муче грађане нашег града, а пре свега оних из области рада и запошљавања, здравства, урбанизма и заштите животне средине”, закључио је Обрадовић.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: