Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

     У петој видео поруци, Бошко Обрадовић је дошао на још једно „место злочина“ владајућег СНС-а. У питању је државна компанија за производњу и продају оружја – „Крушик“ из Ваљева.

Овде је већ годинама у току пљачка државне компаније јер се оружје продаје по повлашћеним ценама приватним компанијама у власништву људи блиских власти, а они потом препродају то исто оружје, зарађују и богате се на пропадању једне државне компаније.

Један од главних трговаца оружјем у Србији је Бранко Стефановић, отац министра полиције Небојше Стефановића. Због откривања тих чињеница, данас страда један невин човек – Александар Обрадовић из Ваљева. Он је најпре био затвору а да се то није ни знало, а потом је био и у кућном притвору. Данас, иако је на слободи, не може да буде враћен на посао у Крушик нити да се запосли било где друго у Србији, а сви његови докази о пљачки „Крушика“ стоје у фиокама тужилаштва.

Због тога, ми смо данас у ситуацији да бранимо државу од власти, да бранимо државне компаније од лопова из владајућег режима. Нема смисла учествовати на изборима које организују исти ти лопови и пљачкаши државне имовине.

Зато бојкот избора 21. јуна на свим нивоима! Због Александра Обрадовића!

Целу видео поруку можете погледати овде: 

 

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: