Српски Покрет Двери - Лого
Search

На скупу целокупне опозиције одржаном у Пожеги, у оквиру кампање бојкота наредних избора на свим нивоима, говорио је председник Двери Бошко Обрадовић.

На почетку свог говора, пред више стотина Пожежана, Обрадовић је најпре поздравио све оне коју су учествовали у кампањи за локалне изборе у Лучанима пре годину и по дана када је по први пут јавно раскринкана напредњачка мафијашка машинерија коју је предводила тадашњи државни секретар МУП-а Дијана Хркаловић са својим криминалцима, батинашима и џиповима без саобраћајних ознака. Тада је читава Србија имала прилику да види како изгледају избори у организацији Српске напредне странке.

Бошко Обрадовић је поручио и да ће се време политичких промена у Србији мерити од два кључна догађаја – први су избори у општини Лучани, а други је побуна грађана Пожеге против корумпиране локалне власти.

Председник Двери је посебно поздравио одборнике опозиције из локалних средина, од Нове Вароши и Ужица до Чачка и Љига, који бојкотују предстојеће локалне избора и тиме се солидаришу са свим грађанима Србије који живе у неслободи, иако би могли да направе добар резултат на локалним изборима.

[ngg src=“galleries“ ids=“167″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Бошко Обрадовић је истакао да су солидарност и заједнички опозициони фронт данас кључна ствар у борби против криминалаца, издајника, против оних који распродају Србију сваки дан и који су спремни на све зарад опстанка на власти и даљег пљачкања Србије. Зато треба бојкотовати не само изборе, већ целокупни криминални систем ове власти.

На крају свог обраћања, Обрадовић је говорио и о уништавању српског села и пољопривредника: „За осам година власти СНС-а смањене су субвенције, повећана цена горива, снижена је цена пољопривредних производа, а огроман екстрапрофит остварује увознички лоби увозећи робу на штету пољопривредних произвођача. Све што раде они који су на власти у Србији у последњих осам година, раде у интересу страних компанија и банака, а против интереса домаћих привредника и пољопривредника. Али то не значи да ми, у слободарској Србији, треба да дозволимо да нас понижавају и газе. Зато се посебно обраћам кукама и мотикама без којих неће бити успеха у нашој борби против лажних избора 26. априла. Јер када устане раја доћи ће и крај овом накарадном режиму!“ закључио је председник Двери уз поруку:

ВУЧИЋ ЈЕ ПАО, САМО МИ ЈОШ НИСМО УСТАЛИ!

Цео говор Бошка Обрадовића можете погледати овде: 

 

 

 Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: