Српски Покрет Двери - Лого
Search

Народни посланик и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић добио је позив Првог основног јавног тужилаштва у Београду да у четвртак, 28. маја у 10 часова дође на саслушање у својству осумњиченог због кривичног дела Насилничко понашање из чл. 344 ст. 2 у вези ст. 1 КЗ. Позив је потписала Биљана Мићановић, заменик јавног тужиоца.


         Српски покрет Двери потврђује да ће се Бошко Обрадовић одазвати позиву Тужилаштва и да се неће позивати на посланички имунитет. Такође, изражавамо задовољство због почетка испуњавања наших захтева о неселективном раду тужилаштва и судова у Србији, и надамо се да ће ово и друга тужилаштва овако хитно и ажурно покренути истражне радње и судске поступке по кривичним пријавама Бошка Обрадовића против Александра Вулина, Александра Вучића, Небојше Стефановића, Бранка Стефановића, Владимира Ребића и Загорке Доловац, као и за учињена кривична дела у свим до сада нерасветљеним аферама и случајевима криминала и корупције за које су осумњичени бројни високи представници власти, као што су афере „Кофер“, „Банана“, „Хеликоптер“, „Крушик“, „Лажне дипломе и докторати“, „Јовањица“ и убиства Оливера Ивановића и Станике Глигоријевић. 
         
Српски покрет Двери се радује доказивању истине о ономе што се заиста десило 8. маја на протесту испред Дома Народне скупштине и очекује одбацивање кривичне пријаве против Бошка Обрадовића и друге тројице осумњичених. Надамо се истом таквом откривању истине, кривичним гоњењима и судским епилозима у свим другим поменутим случајевима за које има правног основа. Сада је Тужилаштво на потезу да покаже и докаже да ли у Србији постоји владавина закона и да ли ради независно од извршне власти и неселективно према свим учесницима политичког живота, без обзира да ли су из власти или опозиције.

                                                   

Инфослужба Двери
 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: