Српски Покрет Двери - Лого
Search

Након многобројних бесмислених одлука, па повлачења или мењања истих, режим Александра Вучића се одлучио за још једну такву – полицијски час од четвртка, 30. априла до понедељка, 4. маја. Разлог је само тај да се на првомајским уранцима не би окупљао велики број људи.

     У данима када се отварају теретане, салони лепоти, фризерски салони и када се генерално креће са попуштањем већ репресивних мера, одлучено је да се уведе нови најдужи полицијски час. Ако је разлог за увођење најдужег полицијског часа забрана окупљања на првомајским уранцима, онда је било логично само затворити излетишта и тако решити проблем. Овако, сви грађани ће бити осуђени да не могу отићи до продавнице или апотеке од четвртка поподне по понедељка ујутру, нити могу прошетати бар неколико сати у току дана. Да не говоримо о поновним редовима испред продавница, банака или пошта, јер ће грађани за намиривање својих потреба имати нешто више од три дана.

Овакав потез власти је показао сву њихову безидејност и бесмисао у пуном сјају. Сада је свима јасно да се о оваквим мерама не пита струка, већ искључиво један човек. А тај човек, Александар Вучић, ће и даље кршити све прописане мере, окупљати десетине људи у својој кампањи која траје и у ванредном стању, неће се тестирати на корона вирус иако спада у ред тзв. контаката…

Зато, наша борба, борба свих грађана Србије против овог режима једног човека мора бити још јача и још одлучнија како Србија не би пропала у амбис из кога нема повратка.

 

Инфослужба Двери

Фото: Снежана Крстић/РАС

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: