Српски Покрет Двери - Лого
Search

Док нам сународнике из Републике Српске проглашују за геноцидни народ и прете им високим затворским казнама, председник Вучић и даље срља у међудржавну сарадњу и формирање „слободарског покрета“ са земљама које нису наши природни савезници ни у једном смислу.

        Српски покрет Двери већ дуже време обавештава јавност да је сваки вид стварања међудржавне сарадње са Албанијом и Северном Македонијом, о чему се народ никада није изјаснио на референдуму, помагање једном великоалбанском пројекту од којег Србија неће имати никакве користи ни у економском ни у политичком смислу.

Споразуми из области регионалног саобраћаја, бржег протока роба и либерализацији радних дозвола иду на руку првенствено Северној Македонији и Албанији, због много већег и сада скроз отвореног српског тржишта. Либерализацијом промета људи, роба и услуга ће највише штете имати српски привредници, што смо већ имали приику да видимо недавно у Лесковцу када су наши произвођачи парадјза били приморани да уништавају своје производе, након увоза јефтине робе из ових земаља.

Уместо да се данас свим силама и са свим политичким и друштвеним субјектима нашег народа, потрудимо да радимо на интегрисању Републике Српске, Црне Горе и Србије и укидању граничких прелаза између наших држава, ми потпомажемо државе које су по оценама међународних стручњака највећи логистички центри и кадровска база за међународни тероризам и трговину наркотицима.

Сматрамо да је овим пројектом угрожена безбедност целокупног српског народа у региону, поготово што је још Вашингтонским споразумом планирано да у овај пројекат уђе и лажна држава Косово. Ова власт је на речима, велики поборник заједништва српског народа, али делима она формално потписује и учествује само у оним пројектима који никаве везе немају са српским интересима.

Власт у Србији има прилику да свој истински патриотизам потврди доношењем измена кривичног закона, где би високим затворским казнама били осуђени сви они појединци у Србији, а поготово јавни делатници који Републику Српску и наше сународнике преко Дрине оптужују за лажни геноцид. Такође, већ дуже време очекујемо да Скупштина Србије донесе Резолуцију о геноциду над Србима, Јеврејима и Ромима за време НДХ и тиме допринесе култури сећања и заштити српских националних интереса на Балкану у будућности.

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: