Српски Покрет Двери - Лого
Search

Још 6. децембра ове године Покрајински одбор Српског покретa Двери са Косова и Метохије је обавестио јавност да ће 14. децембра електроенергетски систем на северу КиМ од ЕПС-а преузети електроенергетска корпорација тзв. Косова, а све према договору који је режим у Београду преузео као обавезу још Бриселским споразумом.

       Синоћ, у поноћ, ова најава је добила и свој епилог у реалном времену, док се режим Александра Вучића по овом питању не оглашава. Како говоре да све што раде, раде у интересу грађана Србије и српског народа на Косову и Метохији, постављамо врло јасно питање институцијама у Србији – председнику Србије, Влади Србије, Скупштини Србије, Канцеларији за КиМ и ЕПС-у: 

Како је предаја снабдевањем електричне енергије севера КиМ из ЕПС-а у руке тзв. Косову, односно здруженом електроенергетском систему тзв. Косова и Албаније, интерес Србије?!

Овакав чин режима Александра Вучића, не да није у интересу Србије, већ се може сматрати само снажним каменом темељцем у циљу стварања Велике Албаније. Свима нам је јасно да то јесте албански циљ, али нам није јасно зашто им Александар Вучић и његов режим помажу у остваривању тог циља.

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: