Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Odgovor malim „Vučićima“

Da li je besmislenije nešto što se zove „samostalni DSS“, ili nešto što pišu oni koji su sve osim samostalni?


Evo javi se još jedna privezak stranka Aleksandra Vučića, jedna od onih koje grickaju sigurne platice i vajde se na gradskom budžetu. Evo javiše se još jedni preletači kojima ni komšije ne znaju lice. Evo javiše se politički paraziti kojima je preči lični ćar od časti. I rekoše da Dveri uđoše u parlament na „bahat i siledžijski način“, u „poznim noćnim satima“, i još rekoše da su „prebijale“ novinare, i da žele da dođu na vlast „silom i uticajem stranih faktora“.


 


Treba li da demantujemo ljude bez stida i morala?


Zarad javnosti, samo kratko:


I ne samo što nas oklevetaše, već nas i zasmejaše. Rekoše da imaju „konkretne predloge u svim oblastima počevši od komunalnih i saobraćajnih pa sve do kulture“. Da li misle na saobraćajni kolaps od Slavije do mostova, ili možda na ekološku katastrofu u Vinči, ili na divlje pijace i nehigijensku prodaju, ili… Sve sami primeri „sposobne vlasti“ koja se opet nudi. Za kulturu se ne brinemo, njihov Pink će nastaviti sa dirigovanjem.

Možemo i da damo neki savet „samostalnima“, da se bolje dodvore gazdi: pozdravite Soroša sa kojim se gazda sreo, i obećajte rukovanje sa Trampom bar osam puta, ako dođe.


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: