Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri podržavaju štrajk poštara

Dveri pružaju punu podršku štrajku zaposlenih u JP „Pošte Srbije“. Srpski pokret Dveri je u više navrata zahtevao od nadležnih da smeni V.D. direktora Miru Petrović, zato što ona zajedno sa Krkobabićem uništava ovo preduzeće, ali i zato što ne ispunjava ni elementarne uslove da bi bila direktor. SNS je generator propasti Srbije, a svom saučesniku Krkobabiću je namenio Poštu kao ratni plen.

Nezadovoljstvo zbog krađe, pljačke, neprofesionalizma i ponižavanja zaposlenih u JP“ Pošte Srbije“ traje već godinama i logično je što  se većina zaposlenih ujedinila u svom nezadovoljstvu, rešeni da spasu šta se spasti može. Štrajk zaposlenih je radikalizovan i traje neprekidno u Beogradu, Novom Sadu, ali i  Vrbasu i Šapcu u kojima je obustava rada od danas potpuna.




Jedan od lidera sindikata Ljubiša Simić ima sumnju da je diverzija izvršena na šahtu u neposrednoj blizini njegovog radnog mesta, u koji je upao njegov kolega i zadobio ozbiljne povrede, bila usmerena da se ugrozi njegova bezbednost. Više lica iz Pošte mu je to i usmeno potvrdilo.


Nezadovoljstvo građana u Srbiji očigledno kulminira i sasvim je izvesno da ćemo se svi okupiti u Beogradu 13. aprila i poslati jaku poruku upropastiteljima Srbije da OVAKO VIŠE NE MOŽE.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: