Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери подржава протест који ће бити одржан у понедељак, 4. октобра са почетком у 13.30 часова на платоу испред Медицинског факултета у Београду, у организацији удружења „Лекари и родитељи за науку и етику“.

        Како се Српски покрет Двери у више наврата оглашавао противно увођењу противзаконитих и дискриминаторских ковид пропусница на Медицинским факултетима у Београду и Новом Саду, сасвим је природна подршка једном оваквом протесту. Протест због увођења ковид пропусница јесте израз незадовољства стручних људи – лекара и родитеља који се противе овим аусвајсима 21. века. Притом, нико од оних који заговарају увођење ковид пропусница није одговорио ни на питање које смо више пута поставили – чему служе ковид пропуснице ако је доказано да се и они који су вакцинисани могу заразити и преносити вирус КОВИД-19? Двери јасно кажу да су за добровољну вакцинацију и да било који вид притиска на људе у том смислу не долази у обзир.

Због свега овога, позивамо грађане да се у што већем броју и без икаквих страначких обележја окупе испред Медицинског факултета у Београду у понедељак, 4. октобра у 13.30 часова, јер је ово увођење ковид пропусница на Медицинским факултетима само тест како би исто било учињено у целој Србији. А сви заједно не смемо то дозволити!

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: