Српски Покрет Двери - Лого
Search

Данас се завршава тзв. Недеља поноса, односно промоција хомосексуализма малолетним лицима.

     Оно за шта се Српски покрет Двери апсолутно залаже јесте да нико не сме бити дискриминисан ни на који начин у било којој области. То значи да нико нема право дискриминисати било кога на послу или било где друго на основу боје коже, религије, националности, пола нити сексуалног опредељења.

Са друге стране, Србија је држава која сваке године има све мање људи, стара нација у којој је пад наталитета огроман. И уместо да приоритет број један буде заустављање пада наталитета, у пракси та тема власт у Србији апсолутно не интересује. Чак је и премијерка у техничком мандату посетилац геј параде сваке године и говори о приватним сексуалним правима ЛГБТ популације, док о породичној политици, ни са њене ни са стране председника Србије, нема ни речи.

Двери сматрају да породица и породична политика морају бити на првом месту! Држава мора посебно да помогне вишедетне и породице са самохраним родитељима кроз пореске и све друге олакшице. Ниједна власт ни у блиској ни у даљој прошлости није тему здраве и јаке породице стављала на прво место. А сигурно да ћемо по доласку на власт применити све конкретне мере за побољшање живота породица у Србији.
    

Инфослужба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: