Српски Покрет Двери - Лого
Search

Прво јутро након одржаних лажних избора у Србији, режимски стручњак Предраг Кон говори о погоршању здравствене ситуације у Србији услед Ковид-19 и најављује нове рестриктивне мере.


Крајњи је безобразлук да човек кога очигледно власт „држи у шаци“ како би избегао затворску казну због афера са вакцинама, Предраг Кон, само јутро после избора говори о претећој здравственој ситуацији у Србији, а да се ниједном речју није огласио током изборне кампање. Није се огласио ни током дана за гласање када је хиљаде људи на преко 8000 бирачких места боравило у истим просторијама.

Нажалост, испоставило се оно о чему су Двери говориле недељама уназад, да су ови избори, поред тога што су противуставни и недемократски, и здравствено небезбедни. Док су Двери то говориле, режимска струка је ћутала о свим режимским одлукама које су помогле ширењу новог таласа заразе.

Можда Предраг Кон има стручно знање, али је очигледно да ради у корист одлука режима, а не у корист здравља грађана. Поставља се јасно питање: ко ће више ишта веровати Предрагу Кону или било коме другом из режимског кризног штаба?

Све у свему, Предраг Кон и остатак кризног штаба ће морати да одговарају за све злоупотребе на штету здравља грађана Србије, које су учинили по наредби актуелног режима.
        

 

Инфослужба Двери
 
Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић, Фејсбук/Предраг Кон

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: