Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поводом информација које су се појавиле у српским таблоидима да је Радош Пејовић прешао у Српску напредну странку, желимо да обавестимо јавност да Радош Пејовић није ни садашњи ни донедавни председник Покрајинског одбора Двери за Војводину. Наиме, Радош Пејовић већ неколико месеци уназад није члан Српског покрета Двери, а председник Покрајинског одбора Двери за Војводину је Ивана Стојановић.


       Можемо да констатујемо да је ово само лична срамота Радоша Пејовића која нема никакве везе са његовим некадашњим чланством у Дверима које је раније напустио.

Двери су већ дуги низ година препознате у јавности као покрет који породичну политику ставља на прво место у свом програму, а одлазак било кога у СНС, под чијом су влашћу десетине хиљада младих напустиле Србију, и то уз изговор да се тамо жели бавити породичном политиком, једино можемо сматрати лицемерјем и личним амбицијама да се буде у власти ма колико то кратко трајало.

Наравно, ни једног тренутка не сумњамо да је ово само још један покушај СНС да понизи Двери и преузме породичну политику коју нема, али је то, као и све друго што раде, само лаж и фарса.

 

Инфослужба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: