Српски Покрет Двери - Лого
Search

Ново суђење Бошку Обрадовићу – овога пута за Слободну зону

     Данас је у Прекршајном суду у Београду одржано ново суђење председнику Двери Бошку Обрадовићу. Недавно је на истом месту гоњен због организације протестне шетње на великом опозиционом митингу 13. априла, а данас због одржавања „Слободне зоне“ у Пионирском парку испред Председништва Србије 4. маја.

Овим поводом народни посланик и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је следеће: „Претпостављам да је и ово суђење још један у низу конкретних резултата дијалога између власти и опозиције у Скупштини и доказ побољшања услова за изборе. Наравно да се шалим и истичем да је ово заправо слика колико далеко иде лаж на којој почива систем власти Александра Вучића. Подсетићу јавност да председник СНС скоро у свакој својој изјави истиче да у Србији може слободно да се шета на свим протестима, а онда све супротно томе – стижу једна за другом прекршајне пријаве опозиционим активистима и организаторима протеста из Двери, Не давимо Београд, „1 од 5 милиона“… Све је замена теза, лаж и превара када је ова власт у питању. Али, неће нас заплашити ни зауставити. Што буде већи прогон опозиције – то ће бити ближи крај ове власти!

     Настављамо са опозиционим активностима, протестима и грађанском непослушношћу, све до пада актуелног режима. Сада нема назад, нема повлачења, нема предаје! Сад кад смо их ухватили са купљеним дипломама и плагираним докторатима, у трговини оружјем и на плантажама марихуане, у криминалу и корупцији у МУП-у, треба ударити још јаче на све партијске функционере који су огрезли у ове противзаконите активности“, закључио је Обрадовић.

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: