Српски Покрет Двери - Лого
Search

Представници Двери Београд данас су угостили потпредседника Двери проф. др Тамару Миленковић Керковић и саборце из ОО Двери Велика Плана. Сви заједно били су у Кнез Михаиловој улици како би грађане Београда информисали о породичној шетњи „За све наше породице!“ заказаној за 15. мај у 15 часова, испред Дома Народне скупштине.

       Путем друштвених мрежа, јавности су се обратиле Радмила Васић и проф. др Тамара Миленковић Керковић. „Двери се залажу за природну породицу и тражимо да се Закон о истополним заједницима, Закон о родној равноправности и Закон о дискриминацији повуку из процедуре усвајања. Желимо да сачувамо сву нашу децу и да им обезбедимо живот и рад у Србији“, поручује Васић. Проф. др Тамара Миленковић Керковић је рекла да је Србија данас дубоко подељена земља, те да је породица једино што нас спаја. Додала је и да су „Двери покрет породичних људи и породичних вредности. Породица је наш пут ка прецима, наш мост ка нашим потомцима и будућности, као што су деца стреле љубави које одапињемо у будућност. Залажемо се за природну породицу, за домаћи економски интерес и за повратак младих. Само када Србија постане земља која чува породицу, ми ћемо постати земља која има извесну будућност“, закључује Миленковић Керковић.

Позивамо све породичне људе, удружења грађана и све друге којима је стало до породичних и традиционалних вредности да се са својом децом прикључе. Дођите 15. маја у 15 часова испред Дома Народне скупштине својим бициклима, тротинетима или ролерима како бисмо тог дана послали поруку да славимо живот!

 

Видео прилог можете погледати овде: 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: