У суботу, 3. јула, у више градова Србије, међу којима су Нови Сад, Ниш, Лесковац, Алексинац, Велика Плана, Књажевац, Лепосавић, Медвеђа, Мионица, Пожаревац, Свилајнац, Сремска Митровица, Ваљево, Лебане, Прокупље, Панчево, као и београдске општине Вождовац и Чукарица, чланови Српског покрета Двери су разговарали са грађанима и делили „Гласник породичне Србије“, који представља програм Двери у малом.

У свим овим градовима и општинама реакције грађана су биле сјајне, изражена је велика подршка деловању Српског покрета Двери и то је јасан показатељ да су Двери на правом путу и да народ подржава не само промену власти, већ промену комплетног корумпираног и неправедног система који у Србији влада. Интересантна је и чињеница да, за разлику од многих негативних коментара на друштвеним мрежама поводом учествовања у међустраначком дијалогу без присуства странаца, грађани Србије са којима су чланови и симпатизери разговарали, у огромној већини подржавају мудру и пре свега државничку политику Двери и њиховог председника Бошка Обрадовића.

Грађани сваког града и сваке општине се сусрећу са различитим проблема, али оно што је заједничко свима, а на шта су у директним разговорима са представницима Двери указали, јесте веома лош животни стандард, одлазак људи у иностранство, пражњење села, корупција… Управо из тог разлога грађани наглашавају да Српски покрет Двери виде као јединог истинског борца за правду и као једину наду за решавање нагомиланих проблема, јер једини нису били на власти и желе да виде на делу оно што у програму Двери пише.

Двери, на челу са председником Бошком Обрадовићем настављају да обилазе Србију под слоганом „Од породице до породице“, па је тако председник Двери јуче био у Неготину, док ће данас посетити Аранђеловац.

[ngg src=“galleries“ ids=“427″ display=“basic_slideshow“]

Инфослужба Двери