Од како је Александар Вучић најавио смањење цензуса са 5% на 3%  појавио се велики број удружења, странака  и група грађана који би одједанпут на изборе, а који се представљају као опозиција владајућој странци.

Ових јуришника на цензус сваки дан је све више, а о изборним условима скоро да и не говоре. Основни циљ је прећи цензус и ући у Народну скупштину и локалне парламенте  као некаква опозиција, а све под привидом нормализације политичке слике и враћања политике са улице у Парламент. Једино што заиста смета Александру Вучићу јесте доследан бојкот, незадовољство народа на улицама у протесту и не прихватање мрвица са СНС стола које под притиском и баш због бојкота Вучић нуди.

Једино што је требао размотрити када је спуштао цензус, а то је да уместо на 3% буде спуштен на 0,3% како би могао и вечити опозиционар Чеда Јовановић, да се придружи овим цензус ратницима у освајању и уласку у Скупштину.

На све ово само је један одговор – доследан бојкот!

Гордана Маринковић Савовић, члан Председништва Двери