Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ivan Kostić: Gase se kanali na kojima se može čuti drugačije mišljenje

Poslanici Dveri pružili su podršku Maji Pavlović, vlasnici Kanala 9 iz Novog Sada, čiji signal je ugašen i pozvali na protest za slobodu medija u Kraljevu.

Ivan Kostić je istakao da ono što opozicioni poslanici doživljavaju u Skupštini, mediji koji nemaju naklonost vlasti doživljavaju na terenu i u svom radu. On je podsetio da je u sredu protest u Kraljevu povodom odluke lokalnih vlasti da lokalnoj televiziji bliskoj vlasti dodeli 8 miliona dinara, a dvema drugim televizijama po svega 100 000 dinara.


„Juče imamo odluku da se ugasi signal Kanalu 9, zbog jednog incidenta kada je jedan gost pre nekoliko godina uvredio Aleksandra vučića, za šta se vlasnica Maja Pavlović i javno izvinila. Njoj se sada gasi signal i onemugućava dalji rad“- rekao je Kostić i dodao da  u njenoj televiziji radi 20 zaposlenih i da je to televizija koja je davala mogućnost i opoziciji da kaže koju reč.


„Ljudi koji vode ovu državu ugasili su sve kanale putem kojih se može reći drugačije mišljenje“ – rekao je Kostić i dodao da Dveri pružaju punu podršku Maji Pavlović, koja štrajkuje glađu, u njenoj borbi za nastavak normalnog rada Kanala 9.


 

Informativna služba Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: