Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иако се Српски покрет Двери оградио од поступка свог бившег члана, функционери Српске напредне странке преко својих медијских тровачница не престају да на најбруталнији и најприземнији  начин вређају  Двери и председника Бошка Обрадовића

   Двери су се увек трудиле да политичке аргументе износе на хришћански и достојанствен начин и да не вређају људску личност политичких неистомишљеника. Зато се и разликујемо од вас који сте сада на власти, који својим понашањем показујете огромну некултуру и мржњу према свакоме кога не можете да купите и који не мисли као и ви.

Овакви поступци бивших чланова Двери не може нико нормалан да оправда. Зато они више и нису у Дверима, јер никада нису схватили шта су Двери и који су наши људски и политички принципи.

Ово више личи на пројекат смишљен у СНС-овској маркетиншкој кухињи, са циљем да додатно дискредитује Бошка Обрадовића који никакве везе са овим поступком нема.

Такође смо изненађени вишедневним изливима мржње извесних Гојковића, Јованова, Весића, Вучевића, Ђурића и осталих високих функционера СНС-а, који непријатност у којој се нашла председникова ћерка користе за своје ненормално додворавање и улагивање политичком вођи, што изазива гађење код свих оних који то посматрају.

     Док год политику схватате и водите на овакав начин, будите уверени да осим уплашеног и уцењеног народа, други нико неће гласати за вас нити ћете икада бити део истинског преображаја и напретка нове Србије о којој наша деца у земљи и расејању сањају.

 

Иван Костић, народни посланик и потпредседник Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: