Српски Покрет Двери - Лого
Search

Перјанице лажи и некултуре СНС-а Александар Мартиновић и Миленко Јованов имају озбиљну конкуренцију да обезбеде место у шампионском тиму селектора Александра Вучића где се не зна ко је већи лажов, плагијатор, преварант и пљачкаш државе и народа.

      Мартиновић и Јованов се не либе да поново узимају у уста и поново износе лажи везане за Двери, Бошка Обрадовића и највећу српску светињу, манастир  Хиландар. Ми одржавамо редовну комуникацију са Хиландаром, и  само смо у задње две године неколико пута били гости игумана Методија и хиландарског братства. Поставља се питање да ли ће њихов идол икада отићи у Хиландар, пошто му је много ближи протестантизам од православља.

Реч Мартиновића и Јованова нема више никакву тежину међу бирачима јер су од некадашњих великих радикала, легалиста и уставобранитеља сада постали слуге Едија Раме и Хашима Тачија. Не тако давно су били дворске луде на дворовима Шредера и Блера, а сада су пали на ниво албанско-шиптарске.

Људи који продају оружје украјинским фашистима и који тргују са Сорошем и осталим терористима ускоро ће постати опасност за све државе света и Европе који се боре против глобалног неолиберализма који уништава светску цивилизацију.  Иначе његов велики пријатељ Сорош и он лепо зарађују тргујући са мигрантима из Азије и Африке.

      Издајници Косова и Метохије са својим малим и лажним царем Вучићем Бранковићем, су препознати и од стране наших руских пријатеља и од већине клира СПЦ, па је само питање када ће им већина народа у Србији јавно изјавити да више нису достојни да воде земљу Немањића, Карађорђевића и Обреновића.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: