Српски Покрет Двери - Лого
Search

Сетите се само да су и Вучић и Дачић пре годину дана говорили да су односи са Црном Гором најбољи у протеклих 20 година, тако да ретко ко може сада да им поверује да су они покварили своје озбиљне пословне шеме и комбинације.

     Да ли је могуће да председник Црне Горе Мило Ђукановић може да добије ударни термин у недељном Дневнику 2 РТС-а и да га толико афирмативно прикажу као да је реч о некој невиној политичкој фигури, а да за то није добијена дозвола од самог политичког врха Србије.

Уместо да на РТС-у иде серијал са привредним и криминалним радњама црногорског режима у протеклих 30 година, нама Мило Ђукановић у недељном Дневнику 2 без икаквих  незгодних новинарских питања везаних за бројне афере, и даље јавно осуђује српски народ и СПЦ, и поново прети новим прогонима наших сународника.

     И Вучићу и Милу је и даље највећи нерешиви проблем Митрополит Амфилохије и свештенство СПЦ, међутим сада је ствар по њих додатно искомпликована јер је уз Цркву стало готово половина православног народа у Црној Гори, што може врло брзо да доведе до „промене свести“ код њихових бирача у СНС-у и ДПС-у. Због свега овога су режими у Београду и Подгорици озбиљно уплашени!

Евентуална синергија свих незадовољних грађана Србије и Црне Горе, којих није мали број, може ускоро и Вучића и Мила да заједно пошаље у политичку прошлост и да напокон пред очима јавности изађе њихова политичка и пословна блискост о којој данас не сме јавно нигде да се говори.

 

Народник посланик и потпредседник Двери Иван Костић

Фото: Бета

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: