Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник Србије инсистира да се питање Косова и Метохије реши у наредних шест месеци, негативно по српске интересе, противно Уставу Републике Србије и за то му треба подршка свих странака које планира да угура у нови сазив Скупштине Србије


      Српски покрет Двери још од потписивања антиуставног Бриселског споразума подсећа бираче СНС-а и СПС-а да је политика коју спроводи трио Вучић-Брнабић-Дачић штетна по српске националне интересе. Обећање које су Александар Вучић и Томислав Николић дали својим западним менторима  да припреме српску јавност за предају Косова и Метохије, напокон мора да се финализује. 

Укидање такси на увоз српске робе се у јавности представља као чин добре воље од стране лажних институција у Приштини, а у ствари је то сигнал Вучићу да крене у завршну фазу свог политичког пројекта.

Без обзира што у претходном периоду није добио подршку ни од једне институције од националног значаја, он опет инсистира на „националном консензусу у оквиру унутрашњег дијалога“  по питању Косова и Метохије, а да нико у Србији не зна шта је план председника Вучића, па чак ни Скупштина Србије и легално изабрани представници народа.

Председник Србије изнова шири дефетистичке и песимистичке поруке да за нас нема „срећног решења“, „да не можемо бити посебно задовољни“… како би лакше спровео план о „потпуној нормализацији односа између Београда и Приштине“.

Вучић је у протеклих седам година предао комплетне институције Србије на северу КиМ у руке албанских терориста, док је за време пандемије предао и Газиводе, тако да њему и његовим политичким сателитима у Влади Србије преостаје још само да зажмуре на пријем тзв. Косова у УН. За то већ дуже време припремају Русију и Кину као сталне чланице Савета безбедности Уједињених нација.

Грађани Србије и истакнути друштвени појединци морају јавно да стану у одбрану Устава Републике Србије и да зауставе нову власт да учини погубан политички потез који може довести до тога, да уз наш пристанак, КиМ неповратно престану да буду део територије Србије.

Управо косовско питање је био један од основних разлога што су Двери и остали представници Уједињене српске опозиције јасно и одлучно били за бојкот ових намештених и недемократских парламентарних избора. Ми нећемо да учествујемо у новом скупштинском сазиву који ће имати основни и главни задатак да легализује напредњачку издају Косова и Метохије, већ ћемо кроз све законом дозвољене политичке методе чинити све да сменимо овај криминално-коруптивни режим и тако зауставимо предају КиМ.
 

мр Иван Костић

Народни посланик и потпредседник Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: