Српски Покрет Двери - Лого
Search

Одлазак Александра Вучића на север Црне Горе суштински неће решити ни један актуелни проблем, јер се ствари не решавају сликањем и саопштењима, већ конкретним дипломатским потезима које ни председник ни Влада Србије не предузимају.

     Ово ће бити посета без и једног позитивног ефекта а са много негативних. Уместо да лобира код лидера великих светских сила, да плати најбоље светске адвокате који треба да заступају интересе Србије, да инсистира на формирању међународне радне групе, он све опет ради у договору са Милом како би још више искомпликовао ионако тешку ситуацију.

     Понављамо по ко зна који пут, да се овде прави вештачка подела и сукоб између Срба и Црногораца који су у ствари исти народ и браћа из истих кућа. Управо пребацивање сукоба на етничке поделе одговара режиму у  Београду и Подгорици јер они на том националном сукобу егзистирају и тиме прикривају криминалне афере којих је препуна њихова владавина и којима су уништили економију и Србије и Црне Горе.

Овај његов долазак служи  само за једнократну политичку употребу са додатним  циљем да исполитизује масовне молитвене протесте око којих се сабрао верни народ, јер народ има највише поверења у представнике Српске Православне Цркве.

Предлажемо председнику Вучићу пре него што уради нешто конкретно из својих надлежности на заустављању отимања имовине СПЦ у Црној Гори, да за Бадњи дан оде на Цетиње, Никшић или Подгорицу где се и одлучује судбина његових сународника.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: