Српски Покрет Двери - Лого
Search

Јуче су режимски медији Курир и Ало објавили невероватне лажи у вези са руском посланицом Наталијом Поклонском, чији су преци пореклом из Србије и која интензивно заступа српске интересе на свим међународним форумима.

        Представници опозиције су већ навикли да Курир, Ало и други режимски медији слични њима износе најодвратније лажи на њихов рачун. Међутим, поставља се питање зашто баш сада Вучићева жута штампа почиње да измишља лажи у вези са руским посланицима? Поготово у вези оних посланика који ево већ три године на сваком месту заступају српске интересе и јавно изјављују да је Косово и Метохија саставни део Србије.

        Јуче су се у електронском издању Курир-а и Ало-а појавиле лажне вести у вези са наводним секс скандалом Наталије Поклонске. Та вест је објављена пре три године на неким безначајним руским порталима, који имају задатак да оклеветају сваког руског политичара који заступа патриотске ставове.

        Поставља се питање ко је уредницима ових новина дао налог да ту бајату и лажну вест, за коју не постоји ни један доказ, баш сада пусте у српску јавност и тиме дискредитују ауторитет, не само дотичне посланице  него и свих руских државника?

        Да ли је ова вест изашла из кухиње информационог бироа председника Србије и да ли је баш сада пласирана, када Наталија Поклонска јавно изјављује да се Русија мора још активније укључити у преговоре око статуса Косова и Метохије?

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: