Српски Покрет Двери - Лого
Search

У Трстенику је са грађанима разговарао Милован Јаковљевић, потпредседник Двери, који је том приликом изјавио: „Данас је трећи дан каравана Двери под називом “Ослобођење“. Јуче смо били у Краљеву и Врњачкој Бањи, а прекјуче у Чачку. Циљ нашег Каравана јесте да објаснимо грађанима зашто су се Двери определиле за бојкот избора, али и да представимо програм Двери за побољшање живота у нашој отаџбини.

   

Док ми промовишемо идеју бојкота кроз Србију, у државним институцијама и јавном сектору људе запослене на одређено време уцењују радним местима и то је разлог зашто Влада Србије није укинула Уредбу о забрани запошљавања у јавном сектору. Таквих људи је у Србији око 230 000 и власт их не уцењује тиме да само они гласају, већ да морају донети још сигурних гласова СНС-у. Због таквог ненормалног система, данас из Трстеника поручујемо људима да, на дан избора, остану код куће како би у будућности сви ми остали у Србији. Бојкот није осуђен на пропаст уколико омладина реши да не бежи из наше земље, већ да се заједнички боримо за бољу Србију. Јер од овог система се не бежи, он се побеђује!“, јасан је Милован Јаковљевић.

 

Крушевац је посетила потпредседница Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић, која је Крушевљане упознала са бојкотом предстојећих избора, као и породичном политиком Двери: „ „Ослобођење“ је данас у Крушевцу јер је под влашћу СНС-а Крушевац постао прави „забрањени град“. Крушевљани добро знају због чега је власт таква каква је ако се види каквим се људима окружио “Владалац”. Овде смо да у директном разговору са грађанима објаснимо због чега смо се, као део српске опозиције, одлучили да предстојеће лажне изборе бојкотујемо. Бојкот је противотров и линија одбране против ненормалног стања у које је режим СНС-а увео Србију. Ово нису и неће бити избори, већ гласање послом уцењених и медијима обманутих људи.

Бојкот због тога што у Србији нема нормалног парламентарног живота, већ водвиљских представа у режији Маје Гојковић и Ристичевића. Тај Мапет шоу у коме се лутке по потреби извлаче има за циљ да грађанима огади демократске институције и највиши орган власти, Народну скупштину и да се све у вези са политиком представи као прљави ринг за најгоре.

Бојкот избора је пут до слободних и законитих избора. Он је жртва коју морамо да преузмемо јер ће се само тако делегитимисати ова власт која је учинила да Србија тоне у глибу аутократије.

Овде смо и да у условима заробљених медија и заробљене државе представимо визију боље Србије и наш Програм од 55 мера за бољи живот у Србији.

У центру политике Српског покрета Двери је породица и наша породична политика за циљ има да заштити и унапреди породицу, која је постала најугроженији део друштва. Преко пола милиона људи у Србији не зна како ће преживети дан, док нам власт говори о највишем привредном расту на планети”, закључује Тамара Миленковић Керковић.

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“126″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

 

 Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: