Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: Кроз отпор режиму створити услове за нормалне изборе

Данас из Лознице желимо да поручимо свим бирачима да је бесмислено излазити на следеће изборе, јер се ништа у Србији после ових избора неће променити на боље. И даље ће СНС пљачкати државне ресурсе, уцењивати људе из јавног и приватног сектора да им скупљају потписе и гласове, и даље ће млади бежати из Србије.

Нама је неопходна промена политичког система, политичке културе. Зато је БОЈКОТ једино решење, јер се морамо изборити за нормалне изборне услове и за слободне медије који ће омогућити свима да у једнакој мери представе свој програм.

Као што видите Двери су протекле три године представљене у режимским медијима као фашисти, људи који туку жене… Зато ми и обилазимо Србију у политичком каравану под називом Ослобођење, да би смо народу могли да представимо наш политички програм који не може да се чује на режимским медијима.

Бојкот ових избора је предуслов за коначно Ослобођење Србије!

 

Славиша Милетић: Постоје сведочења да су високи функционер СНС-а организатори превоза миграната

Разлог због ког смо данас трн у оку владајућој коалицији је управо кампања коју Српски покрет Двери води против мигрантске политике власти.

Учестали медијски напади,којих смо сведоци, како на Бошка Обрадовића, тако и на нас остале чланове и функционере, говоре да је тема коју смо отворили болна за владајућу коалицију на челу са Александром Вучићем, што због договора који имају са страним центрима моћи, што због ометања личне зараде многих функционера СНС-а, јер смо сведоци да управо функционери владајуће странке често стоје иза илегалног транспорта илегалних миграната кроз нашу земљу.

Јуче смо били у прилици да у селу Брасина, недалеко од Лознице чујемо вапај за помоћ око 50-ак грађана окупљених због проблема који свакодневно имају на тим теренима са лицима која долазе из разних држава.

[ngg src=“galleries“ ids=“133″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: