Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: После пада Вучића, Србију морају водити неуцењени српски политичари

Бојкот је једини начин да се Србија ослободи међународних притисака на Србију, јер видимо да сви западни центри моћи врше огроман притисак на опозицију да изађе на изборе. Не смета им што Вучић гази све демократске вредности које су идеал савремене цивилизације, све док верно испуњава налоге који су на штету суверенитета Србије. После пада Вучића Србију напокон после 30 година морају водити аутентични српски политичари који немају никакве обавезе ни према коме, јер се једино на тај начин може водити политика која за циљ има једино остварење српских интереса.

 

 

 

Др Марко Радуловић: Не желимо Вучићеву мигрантску политику

Данас смо у Смедереву, у оквиру кампање Двери „Ослобођење“. Један део јесте бојкот избора и објашњење зашто изборе треба бојкотовати и зашто треба прекинути зачарани круг помоћу кога се Вучић одржава на власти. Други део кампање се састоји у промоцији 55 тачака, односно програма Двери и начина на који желимо да решимо питање побољшања живота у Србији. Трећи сегмент кампање јесте противљење мигрантској политици власти против које скупљамо петицију.

Да ли ико може подржати Вучићеву изјаву да ће мигранти спасити Србију од нестајања? Да ћемо њима заменити наше људе који одлазе у иностранство (што је назвао нултим миграторним салдом), а касније ће број становника почети да расте, јер ће више миграната долазити него што ће наших одлазити (што би био позитиван миграторни салдо). Бошко Обрадовић је то сликовито објаснио својим експериментом са три чаше.

Да ли бисте желели у таквој Србији да живите? Ја не. Јер то није Србија.

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“138″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: