Српски Покрет Двери - Лого
Search

У нашем подељеном друштву, Српски покрет Двери још увек плаћа највишу цену свог усправног и храброг хода кроз репресије и прогоне садашњег и бившег режима.

       Свесни терета и цене коју плаћамо, нисмо одустали ни за јоту од свог програма и доследне политике. Управо овакве принципијалне Двери највише сметају људима без идеологије, става и принципа, људима без моралне вертикале, политичким конвертитима, који вођени својом аутопројекцијом осуђују Двери без икаквих чињеница и аргумената. Све што подсећа на Србију и српство, патриотизам и на Српски покрет Двери, аутошовинистима и политичким конвертитима је мрско и неподношљиво, па се питамо ко то Дверима ових дана „држи слово“?

Најоштрији и најгласнији су они који су свих ових година осуђивали наше протесте, штрајкове глађу, упаде у режимске институције, вербалне и физичке сукобе са влашћу и са ниподаштавањем сујетно осуђивали сваку идеју и акцију која је долазила из наших редова.

Имам утисак да је жао нашим критичарима што полицијске палице нису биле дуже и камење веће и теже, када су нас њиме засипали и тукли Вучићеви јуришници. Радују се заједно са припадницима режима због више десетина поднетих кривичних и прекршајних пријава против чланова Српског покрета Двери.

Много тога лошег о нама сте рекли, али сте зато:

Ћутали сте… А онда сте проговорили.

Засметао вам је наш патриотски покрет и наш председник, јер смо решили да са својим политичким противницима јавно и транспарентно разговарамо о најважнијем националном интересу, очувању Косова и Метохије и српског народа у нашој јужној покрајини.

Подсетићу вас да нашу бланко подршку нисмо дали режиму, већ само шансу да нас убеде да су променили своју погубну политику.

Српски покрет Двери као озбиљна и одговорна политичка организација, била је и биће најоштрија опозиција овој бахатој власти, али такође смо свесни историјског тренутка и опасности која се надвила над народом и државом.

Српски покрет Двери је опозиција режиму, али не и држави и народу!

 

Милован Јаковљевић

потпредседник Двери.

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: