Српски Покрет Двери - Лого
Search

Марко Ђурићу, лично се познајемо и разумем твоју потребу да са 37 година каријерно напредујеш и што боље се позиционираш у режиму твог шефа Александра Вучића, али не разумем оволику потребу за изношењем неистина и покушаја омаловажавања председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића.


           Предлажем ти да се бавиш анализом својих поступака и улога у режиму који је више пута противуставно и самовољно кршио закон, а као најпластичнији пример је твоје присуство у приватној делегацији Александра Вучића на Вашингтонским преговорима, која је неовлашћено и самовољно представљала државу Србију, при чему је нанела огромну штету држави и народу.
           
Твоја изјава да Бошко Обрадовић жали за режимом Мила Ђукановића не само да је трагикомична, већ је и потпуно непризорна.
           
Подсетићу те да су за време трајања Светих литија у Црној Гори, Бошко и Двери све време давали подршку српском народу, Српској православној цркви, опозицији у Црној Гори и борили се против увођења Миловог Закона о слободи вероисповести. За то време твој лидер и председник Србије Александар Вучић осим козметичких изјава, није предузео ниједан дипломатски механизам, као што је упућивање протестне ноте, повлачење амбасадора, или пријављивање Уједињеним нацијама.
           
По члану 13. Устава Републике Србије, председник Републике је дужан да заштити све грађане и ван граница државе, а он то није учинио! А зашто, Марко?! Па, зато што су Вучићу и Ђукановићу исти интереси  и исти послодавци! Зато што су браћа близанци!
           
За разлику од тебе Марко, твог шефа Александра Вучића и свеукупног режима, Бошко Обрадовић и Двери јавно су честитали српском народу у Црној Гори, Српској православној цркви и свим партијама које су победиле режим Мила Ђукановића.
           
И на крају, истине ради – Да ли ти и твој шеф имате храбрости да као званичници државе Србије јавно и без резерве честитате победу бившој опозицији, а сада све извесније новој власти у Црној Гори, или чекате да се Мило Ђукановић и његов режим на волшебан начин повампире, па да њима честитате?!
 

Милован Јаковљевић
Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: