Српски Покрет Двери - Лого
Search

Има ли краја режимском и Вучићевом иживљавању над народом, слободом и људским правима? Чега год се дотакао, уништио је и оскрнавио.         

     Погазио је Устав, закон и све институције редом. Остварио је свој дечачки сан да буде „главни баја из краја“, а не крпа са којом се сви спрдају. Дефинитивно је доказао својим родитељима, клинцима из разреда који су га понижавали, навијачким ескадронима и свим „неверним Томама“ који нису веровали да баш он – штребер и замлата из краја, ће постати господар слободе кретања, шеф свих медија, чувар народне шпар касице, спаситељ и градитељ.        

Животни и политички апсурд српског народа је такав да за председника државе није потребна процена и лекарски преглед психичког здравља, док је неопходан за бравара или зидара.

Страшно боли истина и сазнање да наши најстарији суграђани махом подржавају насилника и умоболника.

Вучићева перфидна игра је заснована на емитовању емоција према нашим најстаријим суграђанима која се углавном базира на популизму, снисходљивости и изазивању латентног страха да може бити и горе. Опште је познато да што је човек старији, све је мање у прилици да ради и ствара, па самим тим помисао да може остати и без тога што поседује, ствара страх и бојазан да може бити горе.

Да могу остати без дела Уставом загарантованих пензија нашим суграђанима Вучић је то већ показао, јер за њега кршење Устава није преседан, већ свакодневница и нормално стање ствари.

Оваквом демонстрацијом силе и свеопштег насиља, наши старији суграђани у својим главама су своју егзистенцију поистоветили са опстанком и влашћу Александра Вучића и актуелног режима.

Овом приликом охрабрујем и упозоравам пензионере и наше старе. Подршком криминалном режиму и Александру Вучићу бићете непосредно одговорни за потпуно урушавање државе и народа, као и за неизвесну будућност ваше деце и унука, које ћете све чешће гледати преко Скајпа. Бићете одговорни и за све дане које сте провели затворени међу 4 зида, а не на свежем ваздуху, као и за сва друга, многобројна иживљавања и урушавања свега чега се насилник дотакне.

И на крају, драги наши старији суграђани и пензионери, вашом подршком постајете саучесници у Вучићевом лудилу и разарању државе и народа.

Мислите о томе.

 

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: