Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Обраћам се својим бившим саборцима, поштеним члановима СНС-а, који су незадовољни, издани и понижени!

     По оснивању СНС-а, први пут сам постао члан неке странке. На моје чланство у Српској напредној странци веома сам поносан, јер сам мислио да радим праву ствар. Борио сам се против осионих, бахатих и дела корумпираних криминалаца из „жутог предузећа“, а онда по доласку на власт „жути лопови“ су амнестирани. И не само да нису одговарали већ су заузели кључне позиције у новој власти, при чему је СНС изгубила идеологију, националне и демократске вредности, а усвојила другосрбијанску неолибералну политику. То су били основни разлози зашто сам на Ивањдан 2012. године напустио СНС и своју политичку борбу наставио кроз Српски покрет Двери, али овај пут борба је још тежа, јер се борим против најгорих из овог и свих претходних режима.

     Ја сам један од вас и потпуно вас разумем. Зато вас позивам да се саберемо и удружимо око правих вредности.

     Браћо напредњаци, има ли међу вама родољуба, има ли искрених бораца против фашизма, корупције, криминала, издаје Косова и Метохије, истополних бракова, лоше мигрантске политике, пљачкања радника и сељака?

     Нема дана да ме неко од вас не контактира и потпуно сам сагласан да је садашња власт изгубила компас и да српски брод води у понор. Такође сам сагласан да нема повратка на неолибералну другосрбијанску политику.

     Вашим пасивним понашањем неће се ништа променити. Гледати да народ и држава пропадају а не предузети ништа, значи да сте саучесник а не жртва.

     Шта је решење? Решење је да ви, српски родољуби и поштени људи из СНС-а, заједно са нама из Српског покрета Двери пошаљемо у политичку пензију овај режим и све рецидиве претходних.

     Не тражимо оно што нас разликује и раздваја већ оно што нас сабира и спаја, јер вредности као што су родољубље, православље, јака демократска држава, владавина права, промена система, јачање домаће привреде, породичне вредности итд., немају алтернативу.

     Не куцајте на отворена врата, она су отворена. Чекамо вас!

Милован Јаковљевић
Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: