Српски Покрет Двери - Лого
Search

Нападом на Двери и нашег председника Бошка Обрадовића усталасала се српска јавност и на површину изнела сав муљ и глиб српске политичке сцене.

       Председништво Српског покрета Двери одлучило је да на састанак у Београд са нашом браћом преко Дрине иде председник покрета господин Бошко Обрадовић. Приликом одлучивања, многи чланови Председништва Српског покрета Двери су исказивали сумњу и неповерење, да је могућа злоупотреба оваквог састанка. Без обзира на потенцијални ризик одлучили смо да овако велики национални интерес очувања Републике Српске нема алтернативу и да је присуство нашег председника на таквом састанку неопходно.

Опстанак Срба и Републике Српске након противправне одлуке Валентина Инцка је доведен у питање, тако да се одлазак и састанак председника Обрадовића са делегацијом Срба из Републике Српске није доводио у питање. Модератор и покровитељ састанка била је Народна скупштина Републике Србије и председник Републике Србије.

Наше сумње су се обистиниле. Председник Србије Александар Вучић имао је шансу да у државничком и витешком маниру окупи све патриотске снаге и уз помоћ Српског покрета Двери помогне решавање кризе и опстанка Републике Српске као и наших сународника преко Дрине. То се није догодило. Искористио је прилику да уз асистенцију „фото Сузане“ пошаље маркетиншку и политичку поруку да су Двери дошле на канабе, а наш председник Бошко Обрадовић се продао испијајући рујно вино.

Знали смо да нашег председника шаљемо „мечки на рупу“ и поново би то урадили јер за нас Дверјане српски, витални и национални интереси су изнад свега. За нас у Дверима је несхватљиво да на овако важном састанку за државу и народ председник Србије, Александар Вучић, спадне на мизерне и ниске гране, фаворизујући лични и рејтинг Српске напредне странке у односу на тему која је окупила забринуте Србе за решавање кризе у Републици Српској.

Двери и председника Бошка Обрадовића „на нож“ су дочекале све врсте аутошовиниста и србомрзаца које не занима Република Српска, Косово и Метохија, већ само гола власт и лични интереси.

Мртва трка је између садашњег и бившег режима у пљувању и оспоравању Српског покрета Двери и Бошка Обрадовића из једног разлога: Двери су самосталне, независне и нераспоређене на поларизованој политичкој сцени Србије и као такве сметају многима. Двери и Бошко плаћају високу цену свог независног, храброг и усправног хода кроз прљаву српску политику.

Дверима и Бошку није послодавац било ко из садашњег, али ни из бившег режима.

Двери и председник Обрадовић нису опозиција држави и народу већ овом аутократском режиму.

 

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: