Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ministar Lončar pretio Obradoviću zbog izložbe afera ministara

Poslanici opozicije Boško Obradović, Marija Janjušević, Ana Stevanović i Miroslav Aleksić dočekali su ministre i predsednicu Vlade izložbom svih njihovih afera, počevši od tetke iz Kanade, preko lažnih diploma do saradnje sa Zemunskim klanom.

„Ovde smo da ukažemo na kriminal u vrhu vlasti. Ovde je jedan izbor ministara koji su najviše ogrezli u kriminalu i korupciji i koji bi odmah trebali da završe u zatvoru. Zato su ovde i ove bukagije kao jedan poseban deo ove izložbe, koje će im sledovati kad dođe do smene vlasti“ – rekao je Obradović.




Na izložbi su predstavljeni dosijei sa aferama članova Vlade sa šaljivim kodnim imenima poput Nebojša iz Beograda i Tetkin vojnik.


U jednom trenutku poslanici vladajuće većine su opkolili poslanike opozicije i pokušali provokacijama da izazovu sukob, a većina ministara je u žurbi prošla ili su otišli na drugi ulaz.




Na opasku poslanika Bečića da uđu unutra u salu pa da tamo pričaju lider Dveri je rekao da je upravo to i problem što dijaloga unutra nema.


Ministar zdravlja Zlatibor Lončar razgovarao je sa Boškom Obradovićem i „dobronamerno ga savetovao“ da pazi šta radi. „Pogledaj samo kako su prošli svi oni koji su tako radili. Sve znaš šta ti pričam i sve me razumeš,“ rekao je ministar Lončar.




Ministar Stefanović je vređao Obradovića, na šta ga je Obradović upitao da objasni odakle njegovom ocu 300.000 evra u torbi. „Zašto hapsiš decu Nebojša, zašto nisi uhapsio mene?“ – pitao ga je Obradović.


Nakon izložbe, poslanici opozicije su nastavili sa Paralelnim parlamentom u holu Skupštine gde su postavljali poslanička pitanja.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: