Српски Покрет Двери - Лого
Search
Nova pretnja smrću Bošku Obradoviću

Pretnje i nasilje instruisane propagandom režima se nastavljaju. Nakon pretnje u kojoj se kaže da Boško Obradović neće biti u stanju da šeta 13. aprila i da će biti sprečen, danas je na tviteru upućen i direktan poziv na ubistvo Boška Obradovića i “njegovih sledbenika.”

Posle napada i razbijanja kancelarije u Zaječaru, napada na kancelariju u Čačku i pretnje na Tviteru, ova nova i do sada najozbiljnija pretnja je dokaz da živimo u nesigurnoj državi. Dveri će povodom ove pretnje podneti krivičnu prijavu protiv NN lica.


Svi ovi napadi su rezultat huškačke politike vlasti, medijske hajke koja već godinama traje protiv Dveri i jednog nenormalnog stanja u društvu u kojem vam žele smrti samo zato što nisu saglasni sa politikom koju zastupate. Režimski mediji su otvorili sezonu otvorenog lova na lidere opozicije i napravili atmosferu da je normalno da ih neko na ulici ubije jer su „izdajnici, lopovi i ruše državu“ – kako to 24 sata ponavljaju svojom propagandom, dok se odgovor na to nikad i nigde ne može čuti.


Niko od članova Dveri neće posustati, neće nas uplašiti i borićemo se bez odstupanja, za normalno stanje u društvu u kome će među političkim neistomišljenicima postojati dijalog, a ne pretnje smrću.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: