Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović u Medveđi: Ne treba se odricati ove teritorije, već u nju ulagati

Predsednik Dveri obišao je juče opštinu Medveđa gde je u razgovoru sa građanima poručio da država treba više da ulaže u ovu opštinu, a ne da trguje s ovom teritorijom.

On je istakao da su građani ove opštine u strahu zbog učestalog pominjanja Medveđe kao dela nekakve Preševske doline kao teritorije koja bi, u sklopu razgraničenja o kom priča predsednik, pripala lažnoj državi Kosovo što je nedopustivo.


„Zašto je država Srbija zaboravila ovu opštinu? Gde je ovde podrška privredi? I zašto ova opština spada u.nadležnost Koordinacionog centra za Preševo, Bujanovac i Medveđu kad sa ovim opštinama nije povezana. Dveri će tražiti da ona bude izuzeta iz ovog koordinacionog centra“ – poručio je Obradović i dodao da ne smemo zaboraviti građane ovih opština kao što ih zaboravlja aktuelna vlast.


Obradović je napomenuo da su Dveri do skoro u ovoj opštini imale kancelariju, ali da je ona bez obrazloženja obijena i oduzeta od strane lokalne vlasti što je još jedan od pokušaja da se oteža rad Srpskog pokreta Dveri.


 

Informativna služba Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: