Српски Покрет Двери - Лого
Search

Омладина Српског покрета Двери је испред амбасаде Црне Горе у Србији, у улици Кнеза Михаила у Београду, направила изложбу заједничких фотографија дугогодишњих пријатеља – Мила Ђукановића и Александра Вучића.

     Управо зарад очувања тог пријатељства, председник Србије Александар Вучић не реагује на скандалозни Закон о слободи вјероисповести због којег на десетине хиљада Срба у Црној Гори протестује два пута недељно у готово свим градовима у Црној Гори.

Очигледно је да је Вучићу битније да се не замери свом политичком брату Милу Ђукановићу, него положај и опстанак Срба у Црној Гори. Власт у Србији ћути на скандалозно понашање црногорских власти, хапшења српских политичара у Црној Гори и репресију коју црногорска власт свакодневно спроводи над српским народом у Црној Гори.

Омладина Српског покрета Двери овим перформансом желела је да скрене пажњу јавности на пријатељски однос два лидера, као и на то да Вучић не поштује Устав Републике Србије, према коме би морао бранити интересе Срба ма где они били. Током перформанса полиција је легитимисала и фотографисала припаднике омладине Двери.

 

[ngg src=“galleries“ ids=“108″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Омладина Двери

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: